Opleidingen

Professioneel verkeersregelaar worden?

U leert het al in 2 dagen!

Waarom kiest u voor een opleiding van Verschuur?

Hoe word ik verkeersregelaar?

Wij helpen u stap voor stap op weg. Geen paniek, het is niet moeilijk, want wij houden het graag simpel. Bij een opleiding van Verschuur loodsen wij u van A tot Z door het hele proces. Ons scoringspercentage ligt heel hoog.

  1. 1. U meldt zich aan.
  2. 2. U ontvangt de gegevens en de e-learning-omgeving.
  3. 3. U volgt de e-learning en rond de toets af.
  4. 4. U volgt de tweedaagse praktijktraining en doet examen.
  5. 5. Wij sturen u het diploma zo snel mogelijk op.

Prijzen, data en aanmelden

De prijs voor de opleiding is € 495,00. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de opleiding? Dan kunt u een mail sturen naar: opleidingen@verkeersregelaar-verschuur.nl of bel ons op: 0342-224004

Voor wie is de opleiding verkeersregelaar 9101?

Deze opleiding is voor iedere verkeersregelaar die wordt ingezet bij tijdelijke verkeersmaatregelen volgens BRL 9101. Een bedrijf die een BRL 9101-certificaat bezit, is verplicht verkeersregelaars in te zetten met een verkeersregelaar 9101-certificaat.

Uit welke onderdelen bestaat de opleiding verkeersregelaar 9101?

De opleiding verkeersregelaar bestaat uit theorie, die klassikaal wordt gegeven. Het is een zeer uitgebreid theoriegedeelte, waarbij alle ‘ins & outs’ van het verkeerregelen aan bod komen en diverse wetgevingen worden besproken.

Verschuur Verkeersregelaars, uw partner voor uw opleidingen?

Theoriegedeelte

De theorie is zeer belangrijk in deze opleiding. De volledige theoriecursus wordt gegeven in één dag. Tijdens de lessen wordt u meegenomen door ervaren beroepsverkeersregelaars die u alles vertellen over verkeerregelen, wet- en regelgeving en praktische zaken rondom het verkeer. Bij de theorieles worden o.a. de volgende punten behandeld:

Theorie-examen

Aan het einde van de theoriecursus wordt het examen afgenomen door Stichting Infrakwaliteit. Deze stichting bewaakt de richtlijnen, de examinering en de navolging van de richtlijnen. Als u slaagt voor uw theorie, ontvangt u een certificaat ‘Verkeersregelaar TVM’. Hierna kunt u de taken als verkeersregelaar bij tijdelijke verkeersmaatregelen uitvoeren volgens de BRL 9101-richtlijnen. Uw persoonlijke certificaat is 3 jaar geldig, waarna opnieuw examen moet worden afgelegd.

Prijzen, data en aanmelden

De prijs voor de opleiding is € 495,00. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de opleiding? Dan kunt u een mail sturen naar: info@verkeersregelaar-verschuur.nl of ons bellen op: 0342-224004. Bij aanmelding gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

De functie verkeersregelaar 9101 is opgenomen in de BRL-richtlijnen. Deze zwaardere eisen gelden voor verkeersregelaars die worden ingezet voor tijdelijke verkeersmaatregelen volgens BRL 9101. Deze komen dus boven op de gangbare SVNL-richtlijnen.

Tegenwoordig worden er steeds vaker VCA-gecertificeerde verkeersregelaars gevraagd. De VCA-opleiding is een opleiding die in het teken staat van veiligheid, gezondheid en milieu.

Het doel van deze opleiding is dat u leert hoe u een veilige en gezonde werkomgeving creëert, voor uzelf, maar ook voor uw medemens. Ook leert u hoe u moet omgaan met gevaarlijke stoffen.

Kennis en beheersing van de theorie is het belangrijkste van deze opleiding. De theoriecursus kan zowel via e-learning als klassikaal worden gegeven, afhankelijk van het gekozen opleidingspakket. Tijdens de theorielessen komt u alles te weten wat nodig is voor het examen.

Het examen kunt u aanvragen via deze pagina. Het examen kan op verschillende plaatsen worden afgenomen. Er is dus altijd wel een locatie dicht bij u in de buurt. Vanaf acht personen kunnen wij een examen bij u op locatie verzorgen. Voor meer informatie hierover stuurt u een e-mail naar: info@verkeersregelaar-verschuur.nl. Na het examen hoort u direct of u geslaagd bent.

Als u geslaagd bent, zullen wij het diploma en de pas maken en zo snel mogelijk naar u opsturen.

U kunt dan immers aantonen dat u uw VCA-certificering hebt. Het diploma is tien jaar geldig, waarna opnieuw examen moet worden afgelegd. Indien u niet slaagt voor uw VCA-examen, kunt u een herkansing doen, tegen een gereduceerd tarief.

Contact met Verschuur

T: 0342-224004